blog_resmi
Şub 2

NLP Eğitimi Başladı

Erkan Demir Farkıyla

Bu eğitim kişinin kendisine lider olması için hazırlanmıştır. Davranış Bilimleri Uzmanı Erkan Demir, bu eğitimle hem farkındalık yaratarak kişide değişim ve gelişim sağlamayı, hem de prestijli bir devlet üniversitesi sertifikasıyla bu gelişimi belgeleyerek yaymayı amaçlamaktadır. Bu eğitim tamamen uzaktan eğitim formatında verilmektedir.

Kişinin asli sorumluluğu kendisinedir. Bu sorumluluk içerisinde daha hafif, daha esnek, daha sağlıklı, her an eylem halinde farkındalığını ve oluşumunu kendi içinde yaşatır. Böylece şirketini, çalışma arkadaşlarını, ailesini, ülkesini, dünyayı değiştirecek hızda olur. Eğitim içeriği "Ne-Neden-Nasıl" formatında interaktif olarak işlenen konulardır.

Bireysel farkındalığı artırmak, yaşamla müzakere sanatını geliştirmek, duygu ve davranışları olumlu geliştirmek, yaşamda daha güçlü ilerlemek, sorunların üstesinden gelebilme becerisini geliştirmek, önce 'ben' sonra 'biz' olmayı öğrenebilmek. Bu eğitimden sonra hayata bakışınızda, liderlik anlayışınızda ve aldığınız kararlarda başarınız artacaktır.

Değişim herkes için bir gereksinimdir ve gelişimi herkes hak eder. Bu eğitim herkes içindir. Herkesin, hangi koşullarda olursa olsun, nerede ve nasıl olursa olsun kendi farkındalığını elde ederek hayatta her alanda başarı elde etmesi için asla kaçırılmaması gereken bir eğitimdir. Bu nedenle bu eğitim alan, koşul, birey, statü farkı gözetmemektedir.

Neden Anka Eğitim Kurumları?

  • Eğitime dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden 7/24 erişebilme imkanı sunuyoruz. 
  • Eğitimin Sonunda e-Devlet üzerinden sorgulanabilen resmi sertifika veriyoruz.
  • Sayın Erkan Demir gibi alanında uzman eğitmenlerle çalışıyoruz.
  • Mevcut kayıtlı öğrencilerimize ikinci ve üzeri eğitimlerde en az %25 indirim fırsatı sunuyoruz.

Galeri


Yorumlar

  • Bu kurs için henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Yapan Sen ol !